Szűrés

A(z) CES 2021 kulcsszót tartalmazó cikkek

A CES-en jelentette be okosmaszk és gamerszék elképzeléseit a Razer

2021. január 14. -

A Razer új technológiai koncepciók fejlesztésén dolgozik a társadalmi távolságtartás alatti biztonságosabb kapcsolattartáshoz, valamint egy immerzív funkciókkal és módosítható kialakítással rendelkező, következő generációs játékállomáshoz.

Tovább

Díjazták a Bosch eBike Systems Nyon fedélzeti számítógépét

2021. január 13. -

Legújabb hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásáért – a Nyon all-in-one fedélzeti számítógépért – a Bosch eBike Systems nyerte el a 2021-es CES*  Innovációs Díjat a „Járműintelligencia és közlekedés” kategóriában. A Fogyasztói Technológiai Szövetség évről évre a fogyasztói termékek úttörő technológiai és formatervezési fejlesztéseiért osztja ki a CES Innovációs Díjakat. A zsűri, amelyben iparági szakértők mellett fejlesztők és a média képviselői is helyet kapnak, többek között a felhasználói vélemények, az esztétika, a minőség, a dizájn és a funkció alapján értékeli a fejlesztéseket. 

Tovább

A kütyük piaca nőtt a pandémia alatt

2021. január 12. -

Bár a járvány nagyon sok iparágat erőteljesen visszavetett, a fogyasztói elektronika egyelőre csak annyiban szenvedte meg a pandémiát, hogy a CES a Zoom-ra költözött.

Tovább

A Lenovo Yoga Slim 7i Pro laptop mostantól OLED kijelzővel is elérhető

2021. január 12. -

Mostantól még fényesebb jövő áll a légiesen könnyű számítástechnikai eszközök előtt. A Lenovo ugyanis bejelentette: a vásárlók mostantól a 14 hüvelykes Yoga Slim 7i Pro laptopot LCD vagy akár szuper élethű OLED kijelzővel is választhatják. 

Kulcsszavak: laptop, CES 2021, Lenovo
Tovább